MTJS-3
MTJS-1
MTJS-2

Pabrik urang

  • factory (4)

    pabrik (4)

  • factory (7)

    pabrik (7)

  • Factory

    Pabrik

  • factory (1)

    pabrik (1)

  • factory (3)

    pabrik (3)

  • factory (5)

    pabrik (5)

  • Anping Maituo Metal Wire Mesh Co., Ltd. began operation in 2009 and the factory has 10 years produce experience, It has become a brilliant star in wire mesh constellation.

    Diadegkeun

    Anping Maituo Metal Wire Mesh Co., Ltd. mimiti operasi di 2009 jeung pabrik boga 10 taun ngahasilkeun pangalaman, Eta geus jadi béntang cemerlang dina kawat bolong rasi.

  • It is specializing in the production and export of diversified wire mesh, including decorative wire mesh, stainless steel wire mesh, hexagonal wire mesh, expanded metal mesh...

    Produksi

    Ieu specializing dina produksi jeung ékspor diversified kawat bolong, kaasup hiasan kawat bolong, stainless steel kawat bolong, héksagonal kawat bolong, dimekarkeun bolong logam ...

  • Our products are exported to the Korea, Japan, USA, Africa, Europe and Southeast Asia countries in big quantity.

    Diékspor

    Produk urang diékspor ka Korea, Jepang, AS, Afrika, Eropa sareng nagara Asia Tenggara dina jumlah ageung.

tentang Kami
about02

Anping Maituo Metal Wire Mesh Co., Ltd. mimiti operasi di 2009 jeung pabrik boga 10 taun ngahasilkeun pangalaman, Eta geus jadi béntang cemerlang dina rasi kawat bolong.Ieu specializing dina produksi jeung ékspor diversified kawat bolong, kaasup hiasan kawat bolong, stainless steel kawat bolong, héksagonal kawat bolong, dimekarkeun bolong logam, cadar logam perforated, dilas kawat bolong, kawat bolong pager, conveyor sabuk, hex steel bolong jeung jangkar, sarta runtuyan kawat meshes lianna.Teu aya substitusi pikeun kualitas pangluhurna.

nempo leuwih